Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Montaj Statii pentru încarcare masinilor electrice

Zalmoxa este o companie de top care se specializează în instalarea stațiilor de încărcare pentru mașini electrice. Suntem dedicați în crearea unui viitor mai verde, facilitând tranziția către o mobilitate electrică durabilă și eficientă. Serviciile noastre sunt concepute pentru a răspunde nevoilor tot mai mari ale pieței de vehicule electrice.

Serviciile Noastre

Zalmoxa oferă o gamă completă de servicii, de la consultanță în faza inițială până la instalarea și întreținerea stațiilor de încărcare. Avem experiență în lucrul cu o varietate de spații, inclusiv locuințe private, birouri, centre comerciale și parcuri auto publice.

Beneficiile Statiei de Încărcare

Instalarea unei stații de încărcare pentru mașini electrice nu aduce doar avantaje pentru mediul înconjurător, ci și beneficii economice importante.

  1. Economii de Cost: Mașinile electrice sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic comparativ cu cele pe combustibili fosili. Astfel, costurile de operare și întreținere sunt mult mai mici.
  2. Sustenabilitate: Mașinile electrice nu emit gaze cu efect de seră, contribuind la reducerea poluării aerului. Acest lucru este esențial în lupta împotriva schimbărilor climatice.
  3. Conveniență: O stație de încărcare la domiciliu sau la locul de muncă înseamnă că nu mai trebuie să vă deplasați la o stație de combustibil. Mașina dumneavoastră poate fi încărcată peste noapte, pregătită pentru a începe o nouă zi.
Importanța Stațiilor de Încărcare

Odată cu creșterea numărului de mașini electrice pe drumuri, necesitatea stațiilor de încărcare devine tot mai evidentă. Instalarea acestora nu este doar un pas către un viitor mai durabil, ci și o investiție inteligentă. În condițiile în care tot mai multe guverne încurajează tranziția către vehicule electrice, cererea de stații de încărcare va continua să crească.

Zalmoxa este mai mult decât un furnizor de servicii – suntem partenerul dumneavoastră în tranzitia către mobilitatea electrică. Cu expertiza noastră și cu angajamentul pentru calitate și satisfacția clientului, suntem alegerea perfectă pentru instalarea stațiilor de încărcare pentru mașini electrice. Alegeți un viitor mai verde cu Zalmoxa.

Program:

Luni – Vineri: 9:00–18:00

Sambata: 9:00–14:00

Duminica: Inchis

Adresa:

Str. Calea Severinului nr.6 

Craiova, Romania

enciustefan@yahoo.com

0770 723 903

Social Media
Copyright © 2023 Zalmoxa

Aboneaza-te !