Skip to content Skip to footer
Despre noi

Cine suntem?

Suntem o echipă specializată alcătuită din ingineri certificați în domeniul energetic, electricieni autorizați și instalatori cu experiență, având un scop comun: de a oferi unui număr cât mai mare de consumatori români acces la energiile regenerabile.

Personalul nostru asigură toate etapele unei lucrări pe bază de sisteme fotovoltaice, de la proiectare la montaj și punerea în funcțiune a acestora.

Serviciile noastre sunt rentabile pentru toate tipurile de consumatori: de la utilizatorii casnici până la cei industriali sau deținătorii de spații comerciale, precum și investitorii în parcuri fotovoltaice. Rolul nostru este să oferim unui număr cât mai mare de utilizatori români ocazia de a deveni independenți energetic.

Suntem conectați mereu la cele mai noi tehnologii din domeniu și colaborăm de peste 5 ani cu producători și furnizori renumiți de panouri fotovoltaice și accesorii.

Misiunea Zalmoxa

La Zalmoxa, ne-am propus să implementăm cele mai eficiente soluții care aduc mari economii de costuri și mai multă siguranță atât în locuințe cât și în spațiile industriale din România.Credem cu tărie în beneficiile panourilor solare fotovoltaice atât pentru consumatori, cât și pentru mediul înconjurător. De aceea, ne asumăm rolul de a promova energia verde în țara noastră și de a contribui la ocrotirea resurselor naturale.Alege acum să fii independent energetic!

Produse Certificate

Produsele importate și comercializate de societatea noastră sunt însoțite de certificat de conformitate și garanție de la producători renumiți internațional.

Solutii flexibile

Suntem deschiși în oferirea serviciilor de proiectare, montaj și punere în funcțiune a sistemelor fotovoltaice atât pentru lucrări de mici dimensiuni cât și pentru lucrări complexe.

Consultanta de specialitate

Indiferent de regiunea din care fac parte clienții noștri, oferim consultanță tehnică atât online, cât și telefonic sau la sediul nostru din Craiova.
service-image9

Performanta si Calitate

Cele mai bune solutii implementate

Echipa noastră de ingineri calificați, electricieni autorizați și instalatori cu experiență în domeniul energetic este la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniu. Suntem calificați pentru orice lucrare de proiectare, montaj și punere în funcțiune a sistemelor fotovoltaice, indiferent de complexitatea ei.

Panouri instalate
0+
Proiecte
808080+
Portofoliu

Proiectele noastre

Echipa noastra proiecteaza si instaleaza sisteme fotovoltaice care aduc economii de costuri si un plus de siguranta pentru consumatorii casnici si industriali.

Cele mai vandute produse

Serviciile noastre

Panouri fotovoltaice

La Zalmoxa, suntem mândri să vă oferim servicii de montaj panouri fotovoltaice de înaltă calitate. Înțelegem importanța de a face o tranziție către energii regenerabile și suntem aici pentru a vă ajuta să faceți acest pas.

business solutions

Bringing Effective Green
Energy Solutions

Program:

Luni – Vineri: 9:00–18:00

Sambata: 9:00–14:00

Duminica: Inchis

Adresa:

Str. Calea Severinului nr.6 

Craiova, Romania

enciustefan@yahoo.com

0770 723 903

Social Media
Copyright © 2023 Zalmoxa

Aboneaza-te !