Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Montaj panouri fotovoltaice

La Zalmoxa, suntem mândri să vă oferim servicii de montaj panouri fotovoltaice de înaltă calitate. Înțelegem importanța de a face o tranziție către energii regenerabile și suntem aici pentru a vă ajuta să faceți acest pas.

Planificarea și Consultanța

Totul începe cu o consultare și o evaluare a locației. Echipa noastră de experți va analiza locația dvs., va evalua orientarea soarelui și va calcula producția potențială de energie a sistemului. Ne străduim să vă înțelegem nevoile individuale și să proiectăm un sistem care se potrivește perfect cu cerințele dvs.

Odată ce am stabilit cea mai bună soluție pentru dvs., începem proiectarea sistemului. Fiecare sistem este personalizat pentru a se potrivi cu nevoile dvs. specifice și cu condițiile locației. Echipa noastră are experiența și competențele necesare pentru a asigura eficiența și fiabilitatea sistemului dvs. pe termen lung.

Instalarea este realizată de profesioniștii noștri certificați, care au o vastă experiență în montajul panourilor fotovoltaice. Ei se asigură că fiecare componentă este instalată corect și în siguranță, iar sistemul este complet funcțional și pregătit să genereze energie.

Punerea în Funcțiune și Monitorizare

După instalare, efectuăm teste riguroase pentru a ne asigura că sistemul funcționează la capacitate maximă. De asemenea, vă oferim opțiuni pentru monitorizarea performanței sistemului, astfel încât să puteți vedea în timp real câtă energie generează sistemul dvs.

Știm că instalarea panourilor fotovoltaice este o investiție importantă. De aceea, oferim suport post-instalare și servicii de întreținere pentru a vă asigura că sistemul dvs. continuă să funcționeze eficient pe termen lung.

A alege Zalmoxa pentru montajul panourilor fotovoltaice înseamnă a alege calitatea, profesionalismul și o abordare orientată către client. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de durabilitate și economie de energie. Împreună, putem face o diferență pentru viitorul planetei noastre.

Program:

Luni – Vineri: 9:00–18:00

Sambata: 9:00–14:00

Duminica: Inchis

Adresa:

Str. Calea Severinului nr.6 

Craiova, Romania

enciustefan@yahoo.com

0770 723 903

Social Media
Copyright © 2023 Zalmoxa

Aboneaza-te !