Skip to content Skip to footer

Proiectare si Consultanta

Dam viata proiectelor tale!

Echipa noastră de ingineri specializați în domeniul energetic este pregătită să realizeze proiectul tehnic electric pentru amplasamentul tău, indiferent de puterea instalată. Executăm lucrări variate, de la proiecte de panouri fotovoltaice pe acoperiș și până la proiectarea sistemelor fotovoltaice pentru spații industriale sau parcuri fotovoltaice.

Respectăm principiile necesare proiectării și luăm în considerare toți factorii specifici locației și condițiilor pentru a întocmi proiecte adaptate nevoilor beneficiarului. În urma implementării proiectului tehnic, pregătim un buget estimativ pentru întreaga lucrare și echipamentele necesare și stabilim împreună cu tine, pașii de implementat pentru rentabilitatea investiției tale.

Principii de proiectare
  1. Evaluarea nevoilor energetice: Incepem prin evaluarea consumului de energie electrică și determinarea nevoilor specifice ale sistemului sau utilizatorului. Aceasta va ajuta la dimensionarea corectă a sistemului fotovoltaic și la determinarea capacității necesare de generare și stocare a energiei.
  2. Localizarea și orientarea panourilor: Alegem impreuna o locație adecvată pentru amplasarea panourilor fotovoltaice. Este important să fie expuse la lumina solară directă cât mai mult timp posibil în timpul zilei.
  3. Dimensionarea sistemului: Calculam dimensiunea și capacitatea panourilor fotovoltaice necesare pentru a genera suficientă energie electrică. Acest lucru implică luarea în considerare a factorilor precum producția medie zilnică de energie solară în locația specifică, eficiența panourilor fotovoltaice și consumul estimat de energie.
  4. Sistem de stocare a energiei: În cazul în care doriți să vă asigurați o alimentare continuă cu energie electrică, puteți lua în considerare utilizarea unui sistem de stocare a energiei, cum ar fi bateriile. Alegeți baterii cu capacitate adecvată pentru a putea stoca excesul de energie generat de panouri fotovoltaice în timpul zilei și a o utiliza pe timp de noapte sau în perioadele cu lumină solară redusă.
  5. Cablare și componentele sistemului: Ne asiguram ca atat cablurile cat și componente precum controlerele de încărcare, invertorul și dispozitivele de protecție sunt dimensionate corect și instalate în mod corespunzător.
  6. Monitorizarea și întreținerea: Ne asiguram că sistemul este echipat cu un sistem de monitorizare pentru a putea urmări producția și performanța panourilor fotovoltaice. Întreținerea regulată, cum ar fi curățarea panourilor și verificarea componentelor cheie, este esențială pentru a asigura funcționarea optimă și durabilitatea sistemului.
Proiectarea sistemelor fotovoltaice este una din cele mai importante etape în realizarea instalației tale!

Intră în legătură cu inginerii noștri pentru a discuta despre viitorul tău proiect rentabil cu sisteme fotovoltaice!

Program:

Luni – Vineri: 9:00–18:00

Sambata: 9:00–14:00

Duminica: Inchis

Adresa:

Str. Calea Severinului nr.6 

Craiova, Romania

enciustefan@yahoo.com

0770 723 903

Social Media
Copyright © 2023 Zalmoxa

Aboneaza-te !