Skip to content Skip to footer

Buftea 50kw

Sistem Fotovoltaic de 50kW

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați pentru o cotație personalizată. Împreună, putem construi un viitor mai verde!

Proiect Finalizat cu Succes: Sistem Fotovoltaic de 50kW în Buftea

Suntem mândri să vă prezentăm cea mai recentă realizare a echipei noastre: un sistem de panouri fotovoltaice cu o capacitate de 50kW, instalat în Buftea.

Acest proiect reprezintă un alt exemplu clar al angajamentului Zalmoxa de a promova energiile regenerabile și de a contribui la o lume mai sustenabilă.

În ciuda complexității instalării unui astfel de sistem, am reușit să finalizăm proiectul în doar 5 zile. Efortul a fost posibil datorită dedicării și profesionalismului echipei noastre, care lucrează cu atenție și eficiență pentru a respecta standardele înalte pe care le stabilim.

Imaginile de mai jos ilustrează etapele proiectului și rezultatul final:

Avantaje

Prin acest proiect, am contribuit la reducerea semnificativă a amprentei de carbon a clientului nostru, oferindu-i în același timp o soluție energetică eficientă și rentabilă pe termen lung.

Sustenabilitate

Mulțumim pentru încrederea acordată și așteptăm cu nerăbdare următoarele provocări!

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre sau pentru a solicita o cotare personalizată, vă rugăm să ne contactați.

Program:

Luni – Vineri: 9:00–18:00

Sambata: 9:00–14:00

Duminica: Inchis

Adresa:

Str. Calea Severinului nr.6 

Craiova, Romania

enciustefan@yahoo.com

0770 723 903

Social Media
Copyright © 2023 Zalmoxa

Aboneaza-te !