Skip to content Skip to footer

Este casa ta pregatita pentru panourile fotovoltaice?

Pregătirea pentru instalarea de panouri fotovoltaice implică următoarele etape:

  1. Evaluarea potențialului solar al locuinței: Înainte de a instala panouri fotovoltaice, este important să evaluați potențialul solar al locuinței dumneavoastră. Asigurați-vă că aveți o expunere adecvată la soare și că nu există obstacole care să blocheze lumina solară, cum ar fi arbori înalți sau clădiri înconjurătoare. Puteți consulta un specialist în energie solară sau puteți utiliza instrumente online pentru a estima potențialul de producere a energiei solare.
  2. Analiza consumului de energie: Evaluați consumul de energie al locuinței pentru a determina câte panouri fotovoltaice veți avea nevoie pentru a acoperi necesarul de energie electrică. Puteți consulta facturile de energie anterioare și puteți analiza consumul mediu lunar sau anual pentru a estima dimensiunea sistemului fotovoltaic necesar.
  3. Consultați specialiști în energie solară: Este recomandat să discutați cu specialiști în energie solară sau cu companii specializate în instalarea de panouri fotovoltaice. Aceștia vă pot oferi informații detaliate despre beneficiile, costurile și opțiunile disponibile pentru sistemul dumneavoastră. Puteți solicita oferte și comparați diferitele propuneri pentru a alege soluția potrivită pentru locuința dumneavoastră.
  4. Verificați reglementările locale și obțineți autorizațiile necesare: Verificați cerințele și reglementările locale privind instalarea panourilor fotovoltaice. Este posibil să fie necesară obținerea unor permise sau aprobări de la autoritățile locale sau de la compania de distribuție a energiei electrice. Asigurați-vă că sunteți în conformitate cu toate cerințele și pregătiți documentele necesare pentru a obține aprobările.
  5. Evaluarea financiară: Analizați costurile și beneficiile financiare ale instalării panourilor fotovoltaice. Luați în considerare costurile inițiale, potențialele economii la facturile de energie electrică și posibilele scheme de sprijin financiar sau stimulente fiscale oferite de guvern sau autorități locale.
  6. Pregătiți structura de montare: Verificați structura și starea acoperișului dumneavoastră pentru a se asigura că este potrivită pentru instalarea panourilor fotovoltaice. În unele cazuri, poate fi necesară întărirea acoperișului sau montarea unui suport suplimentar.
  7. Planificarea și programarea instalării: Programați instalarea panourilor fotovoltaice cu compania specializată aleasă. Stabiliți un calendar pentru lucrările de instalare și asigurați-vă că sunteți disponibil pentru supervizarea

Abordare potrivita pentru fiecare proiect

Ascultam și înțelegem preferințele dumneavoastra. Comunicam cu atenție  pentru a va înțelege motivele și preferințele  legate de achiziționarea unui panou fotovoltaic. Ascultam preocupările și dorințele dumneavoastra pentru a dezvolta o ofertă personalizată.

Va prezentam beneficiile panourilor fotovoltaice care se potrivesc cu preferințele dumneavoastra. 

Realizam o analiză a rentabilității și a economiilor pe care le puteti obține în urma instalării panoului fotovoltaic.

Oferim opțiuni personalizate in functie de  preferințe specifice în ceea ce privește dimensiunea, stilul sau brandul panourilor fotovoltaice, precum si alte opțiuni care să se potrivească preferințelor dumneavoastra. 

Program:

Luni – Vineri: 9:00–18:00

Sambata: 9:00–14:00

Duminica: Inchis

Adresa:

Str. Calea Severinului nr.6 

Craiova, Romania

enciustefan@yahoo.com

0770 723 903

Social Media
Copyright © 2023 Zalmoxa

Aboneaza-te !